Om dyrlægehuset 

Før vi præsenterer os hver især vil vi beskrive hvad Dyrlægehuset Hammel egentlige er for et sted. Hos os er arbejdsmiljøet super vigtigt. Når vi har det godt er vi ganske simpelt bedre til at passe på jeres bedste venner.

Men hvem er vi så?

Christina 

Aut. Veterinærsygeplejerske , NCert Anaesthesia

Uddannet i 2019 hos hhv. Aalborg Dyrehospital og Anicura tranbjerg Dyrehospital

For mig er det vigtigt at både vi, vores patienter og deres ejere er glade. På den måde skaber vi en tryg og behagelig ramme for dyrene, og ikke mindst os selv.”

Christina fortæller:

”Min store interesse er anæstesi og smertebehandling. Jeg har været heldig, at arbejde steder hvor jeg har fået lov at dygtiggøre mig indenfor dette område. Jeg er derfor dygtig til at skræddersy anæstesi til det enkelte dyr og til at lave planer for smertebehandling, hvad enten det er akut syge dyr, dyr med operationssmerter eller de mere kroniske smertepatienter som fx dyr med gigt.

Jeg har arbejdet på et stort henvisnings – og vagtdyrehospital, primært som anæstesisygeplejerske men har også været en del af vagtteamet. Dette betyder, at jeg har god erfaring i vurdering og behandling af kritisk syge – og traumepatienter. 

I 2021/2022 fik jeg mulighed for at tage en engelsk efteruddannelse i netop anæstesi og smertebehandling. I fritiden leder jeg en ERFA gruppe for veterinærsygeplejersker, med særlig interesse for netop anæstesi og smertebehandling, vi holder løbende kurser for at kunne holde os opdaterede indenfor emnet.

Privat bor jeg i Voel sammen med min mand, vores 3 piger, hunden Ella og vores 2 katte Bob og Otto. Vi tilbringer meget fritid med ridning.

 

Ella, 2 år.

Ella er en Formel 1 labrador, hun er ofte med på arbejde og I vil derfor kunne møde hende på klinikken. Ella er utrolig kælen og meget rolig af sind. Hun elsker børn i alle aldre. Ud over at putte med sine mennesker, er det hun elsker allermest en god svømmetur.

Bob 3 år.

Bob har vi fået fra et internat da han var 4 mdr. Han tror selv at han er kongen af kvarteret og kommer derfor lidt for ofte hjem med skader – godt at han er sygeforsikret! Bob er en rigtig hyggefrans og elsker at putte.

Otto 3 år.

Otto er kuldbror til Bob. Otto er den største kælepot! Hans yndlingsbeskæftigelse er at være på armen af en af børnene og bringer også gerne trofæer i form af mus og fugle med hjem. Otto er godt kendt af alle i kvarteret da han ikke er nærrig med sin kærlighed.

Marie-Louise

Aut. Veterinærsygeplejerske 

Uddannet i Hillerød i 2013 fra Slotbyens Dyreklinik.

Marie-Louise fortæller:

“Min interesser indenfor faget er rigtig mange. Jeg elsker at have kontakten med alle kunderne, både nede i butikken og når I ringer på klinikken. Ligeledes ligger jeg en stor ære i at kunne se det enkelte dyr, specielt også når det er indlagt. Jeg prøver altid at sørge for den gode oplevelse for de indlagte dyr på klinikken, så det er rart at komme igen.

På klinikken arbejder jeg en del med anæstesi og laver rigtig gerne en masse tandarbejde. Jeg er ret vild med tænder.

Baggrunden for at opstarte klinikken er, at jeg vægter arbejdsmiljø rigtig højt. Med en masse faglighed i rygsækken og en vilje til at starte en fantastisk arbejdsplads, så håber vi at vi sammen med vores ansatte, kan lave en skøn faglig klinik, med højt til loftet og plads til den individuelle oplevelse for jer og jeres dyr.

Privat bor jeg sammen med min mand igennem 20 år, vores 2 skønne dyreglade piger, 3 hunde og en sød pony. Det meste af min fritid bruges på lange gåture med vores hunde eller gå og snuse hest i stalden.

Nellie 13 år

Nellie er vores trofaste sofakartoffel, som altid lige skal overveje om det kan betale sig at stå op i dag. Hun er god som dagen er lang og elsker alle andre hunde og mennesker.

Noomi 11 år

Noomi er husets vagthund. Hellere et gø for meget, end et gø for lidt. Hun er lidt en sart sjæl, som synes bedst om dem hun kender og kan lide. 

 

 

Bear 1 år

 

 

 

Emilie

Dyrlæge 

Uddannet på Københavns Universitet i januar 2021.

Emilie fortæller:

”Efter jeg blev færdiguddannet, fik jeg arbejde på en klinik i Sønderjylland. Efter et halvt år kaldte hjemstavnen og jeg vendte snuden tilbage mod det østjyske, hvor jeg fik job i Virklund ved Silkeborg. Her havde jeg både vagtarbejde, men mest af alt også alment dyrlægearbejde som udredninger, vaccinationer og operationer.

Jeg har altid haft interesse for smådyrssygdomme og bløddelskirurgi, som jeg også har været på kursus i. Jeg vil gerne videreudvikle mig indenfor bl.a. kikkertundersøgelser, men også kaniners sygdomme samt hudsygdomme/allergi.

Jeg vægter at tage mig god tid til at få en god dialog med mine klienter, så vi kan få den bedst mulige løsning til kæledyrets problematik(ker).

Privat har jeg Luna, som også er klinikhund her på klinikken. 

Luna 2 år

Luna er labrador retriever med en særdeles farverig og opmærksomhedssøgende personlighed – også er hun evigt glad for at snakke med alle der har en godbid at byde på. 

Isabelle

Dyrlæge

Udannet fra Københavns Universitet 2023. 
Isabelle fortæller:  
”Jeg er specialiseret i familiedyr fra Universitetshospitalet for familiedyr og tog straks efter endt uddannelse på mit første kursus i kirurgi. Kort tid efter hjemkomst rev jeg de Københavnske teltpæle op og flyttede hjem til det østjyske og startede her hos Dyrlægehuset Hammel. 
Jeg elsker at udvikle mig fagligt og videreuddanne mig så jeg altid kan levere et højt fagligt niveau for mine patienter. Jeg deltager derfor på videreuddannelse og kurser specielt indenfor de områder som jeg brænder allermest for deriblandt kirurgi, haltheder, adfærd og kardiologi. 
Privat bor jeg med min kæreste, vores søn på snart 4 år og vores skønne (og frække) tollerpige Nova.”

Nova 6 år

Nova er en Nova Scotian duck tolling retriever.
Hun er den perfekte blanding af livsnyder/sofakartoffel og ballademager sprængfyldt af energi. I sin fritid giver hun den gas på en agilitybane eller prøver at lokke sin menneskelillebror til at give godbidder. Hun vil ofte være med på klinikken hvor hun gerne siger hej.

Helle

Aut. Veterinærsygeplejerske

Helle startede som klinikassistent på Malling Dyrehospital i 2006, hvor hun i 2009 blev ansat som elev. Hun blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2014 og forsatte herefter på Malling Dyrehospital til 2019.

Har senere arbejdet kortvarigt i disse lokaler under Vangsgaards Dyreklinik, og siden 2022 på Skejby/Harlev Dyreklinik, indtil hun kom her til os.

Helle har en stor erfaring og er vores all-around blæksprutte, som vi kan sætte ind alle steder. Det vil oftest være hende I møder i skranken og på telefon.

Privat har Helle sin mand Allan, og bor med sine to børn, Mads og Sofia, familiens to katte, Toulouse og Lucia, samt hunden Motor Mille.

 

Mille